06:45 - Minik Eller Ağaç ve Çevre Sevgisi İle Yetişiyor
11:55 - EĞİTİM-BİR-SEN SİVAS 1 NOLU ŞUBE’DEN ULUSLARARASI BAŞARI
08:52 - Âşık Veysel’i Sahneden Andılar
08:43 - Hıdırellez Sivas’ta Coşkuyla Kutlandı
11:29 - Panel ve Çalıştay Gerçekleştirildi
10:17 - SBTÜ, SAHA EXPO 2026’DA SAVUNMA SANAYİİ İLE BULUŞUYOR
10:12 - Emlak sektörünün sorunları masaya yatırıldı
10:06 - Şehit Aileleri Moral ve Motivasyon Amaçlı Tatil İçin Sivas’tan Uğurlandı
SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kul, “Demokratik hak ve hürriyetlerin korunmasının, haber alma özgürlüğünün kullanılabilmesinin vaz geçilmez unsuru olan gazeteciler, tarihin her döneminde son derece önemli ve bir o kadar da zor bir görevi ifa etmektedir.
Günümüzde dijital teknoloji baş döndürücü bir hızla değişmekte ve gelişmektedir. Buna paralel olarak kolay kullanım imkânları sunan birçok yeni ve yaygın medya mecraları da hayatımıza girmektedir. Tüm bu gelişmeler hemen her alanda bilgiye ulaşımı son derece kolaylaştırmış olmakla birlikte doğru ve güvenilir habere ulaşmak bakımından gazetecilik mesleği daha fazla önem ve kıymet arz etmektedir.
Hiç şüphe yok ki gazetecilik mesleği büyük sorumluluk gerektiren, zor ve meşakkatli bir iştir. Gazeteciler bu görevi son derece zor şartlar altında, hatta bazı durumlarda canlarını tehlikeye atarak fedakârca ifa etmektedir. Bu sebeple tüm gazetecilerimize kolaylıklar diliyor, kazasız belasız, sağlıklı hizmetler temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazetecilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.