SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Öğrenciler Duvarları Rengarenk Yaptılar

Bu biyografi 22 Aralık 2021 - 19:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Okul Bahçesi Rengarenk Oldu

“Okul Bahçemi Boyuyorum” isimli projeyle okul duvarlarını rengarenk yaptılar.

Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Erdoğan öncülüğünde bir grup öğrenci, 6-16 Aralık 2021 tarihleri “Okul Bahçemi Boyuyorum” isimli projeyle okul bahçesinin duvarlarını boyadılar.

“Okul Bahçemi Boyuyorum” adlı projenin mimarı, Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Erdoğan: proje hakkında şunları ifade etti. “Çocuklar günlük yasamın büyük bir bölümünü okulda geçirmektedir. Okulun önemli bir parçası olan okul bahçeleri ise çocukların fiziksel, zihinsel gelişimi ile sosyal ilişkilerinin sağlıklı bir biçimde gelişimine katkısı olan önemli mekanlardır. Bu yüzden çocukların katılımının sağlandığı “Okul Bahçemi Boyuyorum” adlı çalışma ile çocuklarımızın sosyalleşmesi, yaparak yaşayarak öğrenmeleri, birlik beraberliğin sağlanması ve okulumuzun bahçesini güzelleştirmek sağlanmıştır. Yağmur Trabzon, Sudenaz Kementoğlu, Gülnur Güler, Elanur Pek, Nur Seda Ergün, Sudenaz Ekiz, Esmanur Çancılar, Gülsena Sabuncu, Hilal Şevval Var, Havagül Özdemir, Şeymanur Kodalak, Kardelen Gelmez, Gamze Karayiğit, Ceren Parlak, Tuğba Çakır, Büşra Karalı, Nihal Cemile Yıldız, Meliha Kahraman, Elif Aksuoğlu, Senanur Yılmaz, Esra Yılmaz ve Asude Günay isimli maharetli öğrencilerime ve okul idaresine çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

“OKULUMUZUN DUVARLARI HARİKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”

Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkan da: “Okulumuz bahçesi ve duvarları harika bir görünüme kavuştu. Bahçe duvarlarının güzelleşmesi için zevk ve heyecan içinde maharet ve gayretleriyle bir ressam, bir boyacı gibi çalışan başta Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Erdoğan Hocamız olmak üzere sevgili öğrencilerimize; okulumuza bank ve kamelya desteği sağlayan Belediye Başkanı Ali Kılıç Beye çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA