23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, Gelecek Partisinin kuruluşunun 2. Yılı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Başkan Epsileli, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Gelecek Partisi olarak geleceğe her daim umutla bakmaya devam ediyoruz. Partimizin kurucusu Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, öncülüğünde özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkan partimiz ülkemizin tüm sorunları karşısında her daim çözüm odaklı çalışmalarına devam edecektir. Bizler yerelde şehrimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için her kesimin sesi olup, adil ve adaletli bir şekilde şehir için fikir ve düşünce üreterek halkımızın sesi olmayı sürdüreceğiz. Artık hepimizin yeni şeyler söyleme zamanı gelmiştir. Yeni şeyleri ancak korkulardan tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. O yüzden bizlerde korkuları bir kenara bırakarak halkımız için her daim doğruları savunmayı sürdüreceğiz.
Gelecek Partimizin kuruluşunun 2. Yılı münasebetiyle partimize kurulduğu günden bu yana hizmet eden destek olan her bir bireye teşekkür ediyor; saygı, sevgilerimle ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum.” Şeklinde ifade etti.