18:09 - DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığından Açıklama
14:29 - Bypass Ameliyatı Başarıyla Gerçekleştirildi
23:53 - Umre Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı
11:11 - Cumhuriyetimizin 102. Yılı Kutlu Olsun
09:54 - Polarizasyonda Dikkat Edilmesi Gerekenler
09:23 - Başkent’te Sivas Günleri Gerçekleşti
18:15 - Pekşen, “Hastalık Temel Sebebi Menopoz ve Yaşlılıktır”
16:58 - Aile Sağlığı Merkezi İçin İmzalar Atıldı
15:06 - “Fedakârlığıyla İcrası Zor, Nadide ve Özel Mesleklerden Biridir”
11:10 - Mimar Tuztaşı’nın Dekan Olarak Asaleten Ataması Yapıldı
SBTÜ fikir ve sanat topluluğu konferans serisi devam ediyor.
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından başlatılan ve 377’ncisi gerçekleştirilen online konferans serisi kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Akkaya tarafından “Yunus’la Hemhâl Olmak” konulu konferans gerçekleştirildi.
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Fikir ve Sanat Topluluğu tarafından koordine edilen konferans serisinin 37’nci konuğu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Akkaya oldu.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin AKKAYA tarafından sunulan “Yunus’la Hemhâl Olmak” konulu konferansa; SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet KUL, akademik ve idari personel ile SBTÜ Fikir ve Sanat Topluluğu üyeleri dinleyici olarak katıldı.
Dinleyicilerin büyük ilgi ve beğeniyle takip ettikleri konferansın sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. SBTÜ Fikir ve Sanat Topluluğu tarafından koordine edilen konferans serisinin devam edeceğini belirten Rektör KUL, konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Hüseyin Akkaya’ya teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.