14:43 - Sivasspor, STSO Meclis Gündeminde
08:01 - Aksu, Türk Kızılay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
05:16 - SBTÜ Dünya Şampiyonu Oldu
15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
Sarı Etiket Güven Demek
Başkan Çayır, “Güvenilir emlakçı için sarı etikete dikkat edin.” dedi.
Taşınmaz ticaret yetki belgesine sahip emlakçılar için Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) tarafından hazırlanan etiketler, bu sektörde faaliyet gösteren iş yerlerinin camlarına yapıştırılmaya başlandı.
İş yerlerinin camında “Taşınmaz ticaret yetki belgesine sahip güvenilir emlakçı” etiketinin bulunduğu esnaflarla gönül rahatlığıyla ticaret yapılabileceğine dikkat çeken SEMDER Başkanı Kerim Çayır, “Vatandaşlarımızın, devletimizin koyduğu kurallara göre taşınmaz ticareti yapabilecek emlakçıları kolaylıkla algılayabilmeleri için üzerinde ‘Taşınmaz ticaret yetki belgesine sahip güvenilir emlakçı’ yazısının bulunduğu etiketler hazırladık. Bu etiketler alanında yetkin olan tüm esnaflarımızın camlarında yer alacak. Vatandaşlarımız taşınmaz ticaretinde güvenilir yetkili emlak firmalarıyla muhatap olabilmek için bu etikete dikkat etsinler. Bu etiketi olan her şeyi tam güvenilir emlakçıdır” dedi.
Emlakçılar arasında “ayakçı” veya “çantacı” olarak tabir edilen, devlete vergi ödemeyen merdiven altı emlakçılardan uzak durulmasını tavsiye eden SEMDER Başkanı Çayır, “Odamız tarafından hazırlanan etiketin yer aldığı emlakçılarımızda kesinlikle vatandaşlarımız herhangi bir mağduriyet yaşamaz. Bu nedenle vatandaşlarımızı bu işi profesyonel olarak yapan emlak danışmanlarımızla irtibata geçmeleri konusunda ısrarla uyarıyorum” diye konuştu.