13:49 - 1. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi 17 Mayıs’ta Sivas’ta Gerçekleşecek
09:11 - Sivas’ta Savunma Sanayiinde İmalat Yapan İşverenler Toplantı Yaptı
10:16 - Kovalı Mevkiinde Tabela Bir kez Daha Değişti
09:06 - Çalımbay, “Hiçbir futbolcu kendini kötü gösterecek bir şey yapmaz”
07:31 - Başkan Özdemir, “STSO Binası İçin Tüm Hazırlıklar Tamam”
15:41 - Sarılar, Kızılay Genel Başkan 1. Yardımcılığı Görevine Getirildi
15:26 - SESOB Başkanı Demirgil’in Acı Günü
15:09 - Başkan Boyraz, “Yarının Vizyonuna Yürümeye Hazırız”
13:47 - LÖSEV, LÖSANTE Hastanesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümüne Hazırlanıyor
12:11 - Sivas’ta 1. Ulusal Diş Hekimliği Bahar Sempozyumu Gerçekleştirildi
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul öncülüğünde; akademik, idari, işçi personelin ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte Kızılay tarafından başlatılan “Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun” kampanyasına destek verildi.
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen Kan Bağışı etkinliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul, Kızılay tarafından yürütülen ‘Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun’ kampanyasına tüm akademik ve idari personelimizle, öğrencilerimizle destek vermek istedik. Bu kapsamda Türk Kızılay’ı Sivas Şubesi Kan Bağışı aracını Üniversitemiz yerleşke alanına davet ettik. Bu davete icabet ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan her bağışın hem insanın kendi sağlığı hem de başkalarının hayatını kurtarmak açısından insani bir davranış olduğu düşüncesiyle hareket ediyor, etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bilhassa Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde kan stoklarının azalması hasebiyle, normal bir zamandan daha fazla önem arz eden bu tür destek ve iş birliğine daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünerek herkesi gönüllü kan bağışı yapmaya davet ediyorum. 15 dakikamızı ayırarak insanların hayatını kurtarmaya âdeta şifa olmaya vesile olabiliriz” ifadelerine yer verdi.
Son olarak Rektör Prof. Dr. Mehmet KUL, kampanyaya destek veren akademik, idari personelimize ve öğrencilerimize de teşekkür etti.