14:43 - Sivasspor, STSO Meclis Gündeminde
08:01 - Aksu, Türk Kızılay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
05:16 - SBTÜ Dünya Şampiyonu Oldu
15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
Sivas Pastırması ve Sucuğu TOBB Genel Kurulunda Tanıtıldı
Sivas Ticaret Borsası, TOBB 81. Genel Kurulu’na Katıldı
Sivas Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ankara’da düzenlenen 81. Genel Kurul’a katıldı. Ülke genelinden çok sayıda oda ve borsa temsilcisinin yer aldığı genel kurulda, Sivas’ın yöresel lezzetleri de tanıtıldı.
Genel kurul kapsamında açılan yöresel ürün standında coğrafi işaret tescilli Sivas Pastırması, Sivas Sucuğu ve Gilaburu katılımcıların beğenisine sunuldu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ziyaret edilen Sivas stantı, hem lezzeti hem de sunumuyla büyük ilgi gördü.
Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya, Meclis Başkanı M. Akif Aslan ve Meclis Üyeleri, genel kurul süresince birçok temas ve görüşmede bulunarak şehrin ekonomik potansiyelini ve yerel ürünlerini tanıttı.
Sivas Ticaret Borsası, katıldığı bu önemli organizasyonla hem şehrin marka değerine katkı sundu hem de yöresel ürünlerin ulusal düzeyde tanıtımına destek verdi.