19:09 - Sivas’ta Dünya Birincisinden Vali Şimşek’e Ziyaret
18:04 - Halk Otobüsleri Kooperatifi Filosuna İki Yeni Uzun Otobüs
17:25 - “TÜRASAŞ Üretimde Rekora Koşuyor”
19:12 - “Yaşayan Miras” isimli Şiir Dinletisi ve Âşık Atışması programı düzenlendi
19:03 - “Hedefimiz Türkiye’nin örnek OSB’si olmak”
18:52 - Kızılırmak İlkokulu “Çevre Beratı” Ödülü Aldı
13:29 - Sivas’ta emniyet ve jandarma teşkilatının araç filosu güçlendi
15:20 - Ziyaretçi Sayısında Rekor
15:09 - Sigortasız İşçiye Devlet Güvencesi
16:14 - Model Uçak Sahipleri Test Uçuşlarını Pistte Yapıyorlar
15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası dolayısıyla AK Parti Sivas İl Teşkilatı Sivas Turizm Derneğini Ziyaret Etti.
AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Çelikten, Merkez İlçe Başkanı Rüfet Arslan ve teşkilat mensupları ile birlikte Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar ve Yönetimini Ziyaret Ettiler.
Gerçekleşen ziyarette, Sivas’ın turizm potansiyeli ve yeni projeler ele alındı.

Başkan Bakar, “Turizmin önemi konusunda farkındalığın arttırılması, ülkemiz turizmine ve yaşadığımız şehrimize ne gibi katkılar sunabileceğimize dair çalışmalar ile birlikte geçmişten bugüne dernek olarak yaptığımız ve yapacağımız faaliyetler ve etkinlikler hakkında bilgiler verdik. Sayın Tanrıverdi ile birlikte bizleri ziyaret eden AK Parti Sivas İl teşkilatına nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Tanrıverdi, “Turizmi geliştirmek, şehrimizin değerlerini dünyaya tanıtmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret günün anısına hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.