23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
Yeni Başkan Taha Akgül
Türkiye Güreş Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Taha Akgül seçildi.
Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Oldu.
Türkiye Güreş Federasyonu’nun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu’nda, Olimpiyat Şampiyonu Taha Akgül Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığa seçildi.
Ankara’da gerçekleştirilen genel kurulda kullanılan 288 oyun 189’unu alan Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu’nun yeni başkanı oldu. Çebi 92 oyda kalırken, 7 oy ise geçersiz sayıldı. Çebi, sayım sürerken Akgül’ü tebrik etti.
Taha Akgül, Genel kurulda yaptığı konuşmada, güreşi daha ileriye taşımak için çalışacağını belirterek, “Türk güreşinin geleceğini, kaybolan altyapımızı kurtarma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadelerine yer verdi.
Aslen Sivaslı olan Taha Akgül, Sporculuk hayatını bronz madalya kazandığı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın ardından noktaladığı kariyerinde 1 olimpiyat, 3 dünya ve 11 Avrupa şampiyonluğu elde etti. Akgül, bu üç kulvarda 15 altın, 2 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 22 madalya kazandı.
Taha Akgül, başkanlığındaki Türkiye Güreş Federasyonunun yeni yönetim kurulunda yer alan asil üyeler ise şu şeklide sıralandı:
Mesut Özarslan, Abdullah Şanlı, Arslan Narin, Murat Şahin, Hüseyin Kaya, Şems Sezal, İsmail Yağbat, İhsan Gürol Güzey, İbrahim Demirtürkoğlu, Ahmet Yıldırım.