Toy’dan Öğretmenler Günü Mesajı

23 Kasım 2024 - 16:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Toy’dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toy, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Öğretmenlerimiz, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasında en önemli rehberlerimizdir. Onlar, sadece bilgi aktaran değil, aynı zamanda ahlak ve karakter inşa eden, vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştiren kutlu bir mesleğin temsilcileridir. Milletimizin istikbaline yön veren, gençlerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz; medeniyetimizi daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışan kahramanlarımızdır.

Bizler “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” anlayışından beslenen bir medeniyetin mensuplarıyız. Bu değerli anlayışın hikmetini her daim kalbimizin en müstesna köşesinde taşımaktayız.

Bu vesileyle görevi esnasında şehit olmuş öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, görev başındaki öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”dedi.