SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Başkan Özdemir’in Acı Günü

Bu biyografi 09 Temmuz 2024 - 21:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir’in vefat eden annesi için Yalova Çınarcık’ta cenaze töreni düzenlendi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir’in vefat eden annesi Zerrin Özdemir, Yalova Çınarcık Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Çınarcık Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine; TBMM 26. Başkanı İsmet Yılmaz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa TSO Başkanı İbrahim Burkay, Yalova TSO Başkanı Cemil Demiryürek, STSO Meclis Başkanı Osman Yıldırım, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Tümmer Başkanı Hanifi Şimşek, STSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Oda ve Borsa Başkanları, İş Dünyası Temsilcileri ile Dost ve Akrabaları Katıldı.

Bizlerde Sivastan Haberler olarak Merhumeye Allah’tan rahmet diler, Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA