SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Özbay, Sivas Erzincan Tabipler Odası Başkanı Seçildi

Bu biyografi 09 Mayıs 2024 - 14:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Uzman doktor Sedat Özbay Sivas- Erzincan Tabipler odası başkanı olarak seçildi.

Başkan Özbay, seçildikten sonra yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

Başkan Özbay, “Türk Tabipler birliği her demokratik ülkede olması gereken tabiplerin üye olduğu ve bir araya geldiği mesleğimizle ilgili konularda dayanışma sağlayan eğitim standartlarına katkıda bulunan insanların ve toplumun sağlığını korumayı amaç edinen anayasal düzende kurulmuş bir kamu kuruluşudur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu cumhuriyetimizin temel değerlerine, milletimize ve devletimize bağlılık temel ilkemizdir Siyaset ve ideolojiden uzak Cumhuriyetimizin temel değerlerinin sözde değil Özde yaşatan siyaset üstü demokratik güçlü etkin ve çözüm odaklı TTB için bir aradayız. Tüm hekimleri temsil eden birlik ve beraberlik vizyonu yüklenmiş bir tabip odası olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunan her gerçek ve tüzel kişi ile iş birliği içerisinde olacağız.

2024-2026 dönemi Sivas-Erzincan Tabipler Odası Başkanı olarak bir kez daha seçilmiş olmanın verdiği gururla tüm doktor arkadaşlarıma teşekkür eder, minnettar olduğumu belirtirim. Allah utandırmasın. “ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA