SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Şehrin Belli Noktalarına İnteraktif Kiosk Cihazları Konmalı”

Bu biyografi 22 Nisan 2024 - 21:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Şehrin Belli Noktalarına İnteraktif Kiosk Cihazları Konmalı”

Başkan Bakar, “Sivas’a gelenlerin istedikleri gezi rotalarını oluşturmaları, şehri daha sağlıklı gezmeleri ve tanımaları yönünde interaktif kiosk cihazlardan faydalanmaları Sivas Turizmine artı bir katkı sağlar.” dedi.

Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, Sivas Turizmine katkı sağlayacak fikirler sunmaya devam ediyor.

Başkan Bakar, şehrin turizm açısından önemli bir noktada olduğunu, Sivas’ı dışarıdan gelenlerin daha sağlıklı gezmelerine yardımcı olacak, dijital teknolojiden faydalanmak adına yetkililere interaktif kiosk cihaz önerisinde bulundu.

Başkan Bakar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.  “Sivas’a gelen tüm misafirlerimizin şehri daha iyi gezebilmeleri ve şehirde gezilecek yerlerin rotalarını kendi istedikleri yönde daha sağlıklı bir şekilde ayarlamaları için Sivas Yüksek Hızlı Tren Gar binasına, Havalimanı yolcu karşılama yerlerine, Sivas şehirlerarası yolcu terminaline ve şehir merkezinde belli noktalara dijital interaktif kiosk cihazları yerleştirerek şehrin tarihini, kültürünü, yöresel lezzetlerini ve daha birçok konunun içerisinde yer alacağı hizmeti dijital ortamda sunmak için yetkili birimlerin bu yönde çalışma yapması turizm adına ekstra fayda sağlayacaktır. Bizler Sivas Turizm Derneği olarak yaşadığımız şehir için fikir üretmeye devam edeceğiz. Buradan bu işi üstlenecek kurumların başında Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi ve Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü turizmin Sivas’ta daha sağlıklı kazanca dönüşmesi yönünde turizm kiosk cihazlarını şehrimize kazandırırlarsa turizm adına güzel olur.” şeklinde ifade etti.

 

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA