18:50 - Sivas’ta Muzaffer Sarısözen Ortaokulu Açılıyor
15:09 - LÖSEV İYİLİKLER TIRI MARMARA BÖLGESİ’NDEKİ AİLELERİYLE BULUŞTU
12:35 - Başkan Demirgil’den, Öğrencilere Yemek
12:03 - Erbane Grubu, Gazeteci Hakan Bakar’ın Yayın Konuğu Oldu
10:11 - Eğitim Bir Sen’de, İlk Aday Mustafa Yıldırım
09:48 - “İmkânlarımız ve Yasal Çerçeve İçerisinde Sivasspor’un Her Zaman Yanındayız”
09:05 - “EARTH” Projesi Kapsamında Öğrenciler Dünyayı Geleceğe Hazırlıyor
14:43 - Sivasspor, STSO Meclis Gündeminde
08:01 - Aksu, Türk Kızılay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, adaylığının açıklanmasıyla birlikte ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Reha Kars, yazılı, görsel ve sosyal medya temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, hem kendini hem de Sivas’a dair yapacaklarını paylaştı.
Programa, Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas İl Başkanı Hakan Uygun ve partililer yoğun katılım sağladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Hakan Uygun’un konuşmasıyla başlayan programda “Aday adaylığı başvuru sürecimizde ilçelerimiz dahil 50 kişiden aday adaylığı başvurusu aldık. Bu partimize olan ilginin ve güvenin arttığının en büyük göstergesidir.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars; konuşmasına kendini tanıtarak başladı. Sivas’ta doğup büyüdüğünü, memleketinin sorunlarına hâkim olduğunun altını çizen Kars, “Sivas’ın daha da gelişmesi için ve sorunlarının çözülmesi için 3 aydır gece gündüz çalıştığını dile getirdi.
Hazırladıkları projeleri 2 hafta içerisinde kamuoyuyla da paylaşacaklarını vurgulayan Kars, “Bütün insanlarımızın projelerimizin yenilikçi ve gelişim odaklı olduğunu gördüğünde bize destek vereceklerine inanıyorum” şeklinde ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise; partililerinin Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars’ın Sivas için büyük kazanım olacağını belirterek, gelişen ve büyüyen bir Sivas için Reha Kars’a Sivaslı hemşerilerinden destek istedi