11:20 - iki Kangal Yavrusu Dünyaya Geldi
11:27 - Karasu, ““Devletin malı iktidarın şahsi mülkü değildir”
10:14 - STSO’dan Ödül Töreni
08:44 - Çayır, emlakçıların sorunlarını gündeme taşıdı
23:15 - “İLÇELER KALKINMALI, SİVAS ŞAHA KALKMALI”
17:37 - Kaya, “Bir tek öğrencimiz kalsa da o okulda Cumhuriyet’in ışığı sönmeyecek”
11:15 - Zafer Partisi’nden “Çözüm Süreci” Konferansı
01:50 - “Sivas Tarihine Notlar”
AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu’dan Medya Net Haber’e ziyaret.
Medya Net Haber Dijital Yayın Platformunu ziyaret eden AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Gazeteci Hakan Bakar ile bir süre sohbet etti.
Şehre dair geçen sohbette, Medya Net Haber Dijital Yayın Platformu Yöneticisi Gazeteci Hakan Bakar, milletvekili Hakan Aksu’ya şehre dair merak edilen sorular yöneltti.
Aksu, Sivas’ta genel anlamda yapılması gereken çalışmaların takipçisi olduğunu, şehrin her alanda daha iyi hizmet alabilmesi yönünde vatandaşlardan gelen taleplerin kısa sürede çözüme kavuşması yönünde hareket ettiklerini, YHT’nin Sivas için büyük bir kazanım olduğunu, ambulans helikopter ile ilgili çalışma yaptıklarını, yağ donduran tünelinin önümüzdeki süreçte hizmete gireceğini, doğalgazı olmayan ilçelerde önümüzdeki yıl itibariyle çalışma yapılacağı yönünde bilgi verdi.
Gazeteci Hakan Bakar, Medya Net Haber Dijital Yayın Platformuna nazik ziyaretlerinden ötürü, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu’ya teşekkür ederek uğurladı.