SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Halkımızı Milli Görüş Belediyeciliğine Kavuşturacağız”

Bu biyografi 25 Eylül 2023 - 11:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Halkımızı Milli Görüş Belediyeciliğine Kavuşturacağız”

Başkan Kaşkaya, “Tüm seçim bölgelerinde kendi aday ve logomuzla seçime gireceğiz. Sivas’ta hemşehrilerimizin kabul edeceği Sivas’a layık milli görüşe layık bir adayla yeniden refah partisi olarak Sivas Belediyesini ve tüm ilçeleri milli görüş belediyeciliğine kavuşturacağız.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanlığı, Sivas’ta Eylül ayı divan toplantısını gerçekleştirdi.

Fidan Yazıcıoğlu kültür merkezinde 24/09/2023 tarih pazar günü 16 ilçe 7 belde başkanı ve il yönetim kurulu teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanlığı Eylül ayı divan toplantısı coşkulu geçti.

İl divanında konuşan Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanı Aydın Kaşkaya, “Genel başkanımız Dr. Muhammed Fatih Erbakan’ın söylediği gibi Zamların karşısında milletimizin yanındayız. Kadın ve aileyi koruyarak milletimizin yanındayız. Önce ahlak ve maneviyat anlayışıyla milletimizin yanındayız. Bill gates vakfının karşısında milletimizin yanındayız. Avrupa birliğinin karşısında milletimizin yanındayız. Dünya sağlık örgütünün karşında milletimizin yanındayız. Paris iklim anlaşmasının karşısında milletimizin yanındayız. Sığınmacı politikalarının karşısında milletimizin yanındayız. Evet milletimizin yanındayız. Ekonomi sağlık hukuk ve yönetimde atacağımız doğru adımlarla bir kesimin değil herkesin refahını sağlayacağız. Tüm seçim bölgelerinde kendi aday ve logomuzla seçime gireceğiz. Sivas’ta hemşehrilerimizin kabul edeceği Sivas’a layık milli görüşe layık bir adayla yeniden refah partisi olarak Sivas Belediyesini ve tüm ilçeleri milli görüş belediyeciliğine kavuşturacağız.” Şeklide konuştu.

Yeniden Refah Partisi Sivas Eylül ayı il divanı ilgili birimlerin ve ilçe başkanlıklarının raporlarının sunumu, sinevizyon gösterisi ve geleneksel milli görüş yemini ile son buldu.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA