19:15 - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Yazar-Okur Buluşması Gerçekleştirildi
19:13 - “Burası Düşler Diyarı” Kalplere Dokundu
18:04 - Sivas’ta Gıda Denetimleri Devam Ediyor
17:34 - Soylu’dan, Bayramda Beslenme İpuçları
10:57 - Kaçak Et Çekimi İçin Toplantı Yaptılar
10:15 - Sivas’ta Apartman Sakinleri Bir Haftadır Susuz Yaşıyor!
12:34 - Sivas Pastırması ve Sucuğu TOBB Genel Kurulunda Tanıtıldı
12:32 - Başkan Özdemir, Yeni Yatırım Teşvik Sistemini Değerlendirdi
18:18 - Babacan, “Gençler Mutsuz ve Umutsuz”
12:03 - Sivaslı Hayırseyer İş İnsanı Lütfi Abay’a “Fahri Bilim Doktorluğu” Ünvanı Verildi
Trendyol Süper Lig’de sahasında Bitexen Antalyaspor ile karşılaşan EMS Yapı Sivasspor rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
EMS Yapı Sivasspor Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu’nun 3. hafta maçında Bitexen Antalyaspor’u konuk etti.
BG Grup Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan mücadeleden Sivasspor 1-1 beraberlikle ayrıldı.
EMS Yapı Sivasspor’un golünü Gerson Rodrigues atarken, Bitexen Antalyaspor’un golünü ise Sam Andreas Larsson kaydetti.
EMS Yapı Sivasspor, bir sonraki maçta ligin 4. hafta maçında 03 Eylül Pazar günü saat 19.15’te deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.
Maç sonrası Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Antalyaspor Maçını Değerlendirerek şunları ifade etti.
“İki takım da aynı yerde kamp yaptı ve aynı anda transfer yapmaya çalıştı. Daha önce hazırlık maçı da yapmıştık. İki takım da hazır değil. Hoş bir futbol olmadı ama iki takımda gelecek için umut vadediyor. O yüzden neticede iyi bir karşılaşma olduğunu söyleyebilirim.”dedi.
Teknik direktör Servet Çetin ise, “Yeni Şeyler Yapmaya Çalışıyoruz”
Servet Çetin, “Çok çekişmeli bir maç oldu. Talihsiz bir gol yedik ama oyuncularımı kutladım. İyi bir reaksiyon gösterdiler. İşin açıkçası iyi futbol oynadık. Oyuncularımız kendilerine güveniyor, yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı yapmaya çalışıyoruz.” dedi.
Teknik Direktör Servet Çetin, Bitexen Antalyaspor ile oynadığımız maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:
“Çok çekişmeli bir maç oldu. Talihsiz bir gol yedik ama oyuncularımı kutladım. İyi bir reaksiyon gösterdiler. İşin açıkçası iyi futbol oynadık. Antalyaspor zor bir takım. Ona rağmen pozisyon vermedik ve beraberliği sağladık. Ben oyuncularımın performansından memnunum. Bence maçı kazanan taraf biz olmalıydık. Antalyaspor takımı geçişi iyi olan bir takım. İlk yarı ona rağmen baskı kurduk ve pozisyona girdik. İkinci yarı maça kontrollü başladık. Pozisyonlar da bulduk. Oyuncularımız kendilerine güveniyor, yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı yapmaya çalışıyoruz.”ifadelerini kullandı.