SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Üretimi Rahatlatıcı Destekler Gerekli”

Bu biyografi 26 Temmuz 2023 - 18:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Üretimi Rahatlatıcı Destekler Gerekli”

Başkan Timuçin, “sanayicilerin ve sanayilerin bacalarının tütmesi yönünde üretimi rahatlatıcı çalışmalar yapılması yönünde yeni adımların atılması gerekir.” dedi.

Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Derneği (SOSAD) Başkanı ve ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin, Medya Net Haber dijital yayın platformu yöneticisi ve aynı zamanda Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette SOSAD Başkanı İsmail Timuçin, Gazeteci Hakan Bakar ile şehir üzerine bir süre sohbet ederek şu ifadelere yer verdi.

ÜRETİMİ RAHATLATICI DESTEKLER GEREKLİ

Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Derneği (SOSAD) Başkanı İsmail Timuçin, “Sivas Sanayisinin yeni yapılan yatırımlar ile daha iyi yerlere geleceği inancındayız. Özellikle Sivas Demirağ OSB’de güzel gelişmeler oluyor. Sanayicilerimiz yatırım için Demirağ OSB’de yeni temeller atmaya devam ediyor. Tabi bizim her zaman dile getirdiğimiz ifade ettiğimiz Sivas’ın tamamının teşvikten faydalanarak şehrin bütününün cazibe merkezi kapsamına alınması isteğimizdir. Ekonomik olarak içinde bulunduğumuz sürecin zor olduğunu ve zor bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. Ama bunun için de üretimi rahatlatıcı ve önünün açılması yönünde destekler sağlayarak bu sayede yurt dışına ihracatı artırıp ülkemize doların daha fazla girmesini sağlamış oluruz. Bunun içinde sanayilerin bacalarının tütmesi yönünde çalışmalar yapılarak yeni adımların atılması ve destek verilmesi gerekir. Sizlere de teşekkür ederiz. Hakan bey sizde basın mensubu gazeteci kimliğinizin dışında bir dernek başkanısınız. Sivas turizm derneği olarak şehir için fikirler üretiyorsunuz. Gazeteci olarak ta Sivas’ta hem şehrin sesi hem de sanayicinin sesini kamuoyuna duyurmaya çalışıyorsunuz. Bu yönde sizlere de teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

“ŞEHRİN SANAYİSİ NE KADAR GÜÇLÜ OLURSA, ŞEHİRDE BİR O KADAR GÜÇLÜ OLUR”

Medya Net Haber dijital yayın platformu yöneticisi ve aynı zamanda Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, ise “İş dünyasının şehrimize katkıları saymakla bitmez. Şehrin sanayisi ne kadar güçlü olursa şehirde bir o kadar güçlü olur. Sanayi bacası tüten ve şehir insanının geçimini sağladığı önemli iş alanlarının en başında geliyor. Tabi birde bacasız sanayi olarak nitelendirdiğimiz turizm alanı var. Sivas olarak her iki yönden çalışmalar yapmamız lazım. Yani şehrimize hem yeni yatırımcının gelmesi hem de turizm yönünde insanların Sivas’a gelerek görmelerini sağlamalıyız. Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Derneği (SOSAD) Başkanı sayın İsmail Timuçin Başkanımıza da nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA