16:14 - Model Uçak Sahipleri Test Uçuşlarını Pistte Yapıyorlar
16:47 - Kipel, “Ücretler de gelir vergisi adaleti bir an önce tesis edilmelidir”
11:36 - “Bilinçsiz Uygulama Hayati Risk Taşıyor”
11:19 - Karasu, “Bu Siyasi Üslup AKP’nin Tükenmişliğidir”
10:58 - Mezarcı Tiyatro Oyunu Prömiyer Yaptı
09:39 - “ANASÖZÜ” ve “YANSIMA” Sergisi Açıldı
17:14 - “Öğretmenin Rüyası, Milletin Gerçeğini Biçimlendirir”
17:07 - Tuğut, “Üreme Baskısı: Görünmeyen Bir Şiddet Türü”
17:01 - “Özgürlüğümüz, Kimliğimiz, Hayatlarımız Tehdit Ediliyor”
Sivassporumuz 56 Yaşında
Başkan Bakar, “Sivassporumuzun 56. Yılını kutlar, Sivas’ımızın en önemli markası SİVASSPOR iyi ki varsın diyorum.” dedi.
Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, Sivassporun 56. Yıl kutlaması ile ilgili bir mesaj yayımladı.
Başkan Bakar, mesajında şunları ifade etti.
“Türk futbolunda 60’lı yılların ikinci yarısı ile yaşanan gelişmeler sonucu Anadolu’nun hemen hemen her yerinde profesyonel şehir takımlarının kurulmaya başlamasıyla birlikte, Sivas’ta da 09 Mayıs 1967 tarihinde Sivasspor kulübünün temelleri atıldı.
Sivas’ımızın marka değeri ve şehrimizin tanıtımına büyük ölçüde önemli katkılar sunan Sivasspor’umuzun kuruluşlunun 56’ncı yılını yaşamaktayız. 56 yıldır acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüzünleriyle, galibiyeti, mağlubiyeti, birlik ve beraberliğiyle yaz kış, yağmur kar demeden üç yıldız kırmızı beyaz formasıyla yeşil çim sahalarda kendini ispatlamış ve ligde yerinin koruyarak futbol hayatını sürdüren yiğidolarımıza cani gönülden başarılar diliyor daha nice 56 yılları hep birlikte stadyumlarda kutlamak dileğiyle, Sivas’ımızın en önemli markası SİVASSPOR iyi ki varsın diyorum.” şeklinde ifade etti.
Geçmişten bu güne Sivasspor kulübünün kurulmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, 56 yıllık bu süreçte Sivasspor camiasında görev yapmış; kulüp başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, teknik adamlara, futbolculara, kulüp çalışanlarına ve iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakarlık duygusuyla Demir Grup Sivasspor’umuzun yanında olan büyük taraftarlarımıza sevgili Sivas halkında sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.