SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Sivas’ı Daha İyi Yerlere Taşıyacağız”

Bu biyografi 06 Nisan 2023 - 16:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Sivas’ı Daha İyi Yerlere Taşıyacağız”
Bahşi, “Emek veren alın teri ile bu şehre hizmet eden her bir bireyin daha iyi şartlarda yaşaması ve çalışması için biz de en güzel şekilde Sivas’ımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Birliği Başkanı Mesut Dursun’u ve Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret etti.

Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, gerçekleştirdiği ziyaretler de Başkan Mesut Dursun ve Başkan Hakan Demirgil ile Sivas üzerine bir süre sohbet ederek şu ifadelere yer verdi.
“Şehrimizde yaşayan esnafların sorunlarını bizde Memleket Partisi olarak yakından takip ediyoruz. Hem Mesut Başkanım olsun, hem de Hakan Başkanımızın esnaf ile içi içe olması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bizde genç bir iş insanı ve siyasetçi olarak esnaf teşkilatının her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Emek veren alın teri ile bu şehre hizmet eden her bir bireyin daha iyi şartlarda yaşaması ve çalışması için biz de en güzel şekilde Sivas’ımıza hizmet edeceğiz. bizleri güler yüzleriyle karşılayan Hakan Başkanımıza ve Mesut başkanımıza ziyarette bizlere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.” şeklinde ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf Kefalet Koop. Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun  ve Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, Sivas’a hizmet etmek için genç adayların da 28. dönem milletvekilliği için aday adayı olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, aday adayı Enes Bahşi’ye çıkmış olduğu bu hizmet yarışında başarılar diledi.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA