11:20 - iki Kangal Yavrusu Dünyaya Geldi
11:27 - Karasu, ““Devletin malı iktidarın şahsi mülkü değildir”
10:14 - STSO’dan Ödül Töreni
08:44 - Çayır, emlakçıların sorunlarını gündeme taşıdı
23:15 - “İLÇELER KALKINMALI, SİVAS ŞAHA KALKMALI”
17:37 - Kaya, “Bir tek öğrencimiz kalsa da o okulda Cumhuriyet’in ışığı sönmeyecek”
11:15 - Zafer Partisi’nden “Çözüm Süreci” Konferansı
01:50 - “Sivas Tarihine Notlar”
“Gençlere Siyasi Alanda Şans Verilmeli”
Milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, “gençlere siyasi alanda şans verilmeli.” dedi.

Sivas Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Enes Bahşi, esnafların istek ve taleplerini dinledi.
Memleket Partisi Sivas Milletvekili aday adayı İş İnsanı Enes Bahşi, Sivas’ta esnafları gezerek istek ve taleplerini dinledi.
Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisinden Sivas Milletvekili aday adayı olan Enes Bahşi, saha çalışmalarına başladı.
Memleket Partisinden Sivas Milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Enes Bahşi, Sivas’ta esnafları ziyaret etti.
Esnaflar Bahşi’yi sıcak ve samimi bir şekilde karşılayarak istek ve taleplerini bir bir dile getirdiler.
Genç ve başarılı iş insanı Enes Bahşi, Milletvekili olduğu takdirde Sivas için hayata geçireceği birçok projeyi esnaf ziyaretleri sırasında esnaflara tek tek anlattı.
Milletvekili aday adayı İş İnsanı Enes Bahşi ise esnaflara Sivas’ın daha iyi yerlere gelebilmesi gençlere siyasi alanda şans verilmesi gerektiğine vurgu yaparak, özellikle esnafların sorunlarının giderilmesi yönünde elinden gelen gayreti yapacağını dile getirdi.