09:46 - “Paramız pula döndü, hiç değilse hayaller kuş olup uçmasın”
14:58 - Şehit Aileleri ve Gazilerine Sağlık Hizmetlerinde Öncelik
13:16 - 3 Çeşit Yemek 40 TL
16:57 - Mezun Olduğu Okulda Öğrenciler İle Bir Araya Geldi
09:32 - “Muhsin Yazıcıoğlu’na İnanan İnsanlar Bu Dosyayı Kapattırmayacaklar”
16:00 - “Ülke Olarak Hızla Yoksulluğa Sürükleniyoruz”
15:34 - Başkan Sümbüloğlu, “AKP, Koltuk Kavgaları İle Gündemden Düşmüyor”
10:15 - Sivas-Ankara Arası YHT Bileti 790 TL Oldu
Avrupa’da Bir Yiğido
Belçika Süper Lig Lideri KRC Genk genç takımında futbol oynayan Sivaslı küçük yiğido Altay Çiftçi, oynadığı futbol ile İspanya ligi Takımlarından Atletico Madrid’e muhteşem bir gol atarak takımına galibiyet getirdi.
Attığı gol ile büyük bir başarıya imza atan Yiğido Altay Çiftçi, binlerce futbol severin izlediği maçta KRC Genk genç takımının Avrupa ikincisi olmasını sağladı.
Maç sonunda gazetecilere açıklama yapan yiğido Altay, idealimde Türkiye Genç millî Takımı ve Sivasspor’da oynamak var. İnşallah bu arzum gerçekleşecek. Ülkeme hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Ayrıca Türkiye’de olan depremde Vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diler, tüm Türkiye’ye Başsağlığı diliyorum.” dedi.