11:10 - İl Müftüsünden Kadir Gecesi Mesajı
10:18 - Sivasspor Formasının Sırtında Bu Sezon Vefa Yazacak
11:36 - Tehlike Kapıda!
04:07 - Aksu, Şehrimizin Sağlık Altyapısına Katkılar Sunmaya Devam Ediyoruz
00:51 - AK Parti Sivas İl Başkanlığı’ndan Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar
18:18 - Kangal Termik Santrali’nde Önemli Gelişme
18:16 - Şemseddin Sivasî Anısına Meydan Camisinde Mevlit ve Kur’an Ziyafeti
16:13 - Başkan Özdemir, “İlçeler Büyüyecek, Sivas Güçlenecek”
15:27 - Akrebin Günlüğü Kitapevlerinde ve Dijital Platformlarda Yerini Aldı
17:54 - Kadın Çiftçiler Sürdürülebilir Gelecek İçin Buluşuyor
Başkan Pınarlı, “Bizim vekiller kuaför ve kafe açılışlarında fotoğraf çektirmekten fırsat bulurlarsa bir zahmet Sivas’ın da işlerine bir baksınlar. “dedi.
BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı, Fikri Pınarlı, Sivas’ta son dönemlerde yaşanan gündem konuları hakkında açıklama yaptı.
KANATLARIMIZ KIRILIYOR..!
Başkan Pınarlı, “Hani seçimlere başlamadan ilk startı Sivas’tan verecek kadar önemliydi Sivas.
Sivas yavaş yavaş eriyor köye döndürilmeye çalışılıyor görmüyor musunuz ey Sivas’ı yönetenler!
Önce Nuri Demirağ Hava Limanından Avrupa’ya direk uçuşlarımızı iptal edip Kayseri’ye mecbur ettiler sonra Antalya seferlerini sonra İzmir ve arkasından Ankara seferlerimizi iptal ettiler. Şimdi ise Sivas’ta ki THY satış müdürünün gitmesiyle beraber müdürlükten şefliğe indirildi.
Maalesef elimizdeki kazanımlar birer birer Sivas’tan gidiyor dikimevi gitti sesimiz çıkmadı atölye (Tüdemsaş) küçültüldü genel müdürlükten bölge müdürlüğüne düşürüldü sesimiz çıkmadı en önemli markamız olan Sivaspor’umuzun alenen Türkiye’nin gözü önünde hakkı gasp ediliyor küme düşürülmeye çalışılıyor bizim ağalardan beylerden yine ses yok. Kim ne derse desin Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonra Milletvekili anlamında Sivas’ın sahibi yok. Bizim vekiller kuaför ve kafe açılışlarında fotoğraf çektirmekten fırsat bulurlarsa bir zahmet Sivas’ın da işlerine bir baksınlar. “dedi.