19:15 - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Yazar-Okur Buluşması Gerçekleştirildi
19:13 - “Burası Düşler Diyarı” Kalplere Dokundu
18:04 - Sivas’ta Gıda Denetimleri Devam Ediyor
17:34 - Soylu’dan, Bayramda Beslenme İpuçları
10:57 - Kaçak Et Çekimi İçin Toplantı Yaptılar
10:15 - Sivas’ta Apartman Sakinleri Bir Haftadır Susuz Yaşıyor!
12:34 - Sivas Pastırması ve Sucuğu TOBB Genel Kurulunda Tanıtıldı
12:32 - Başkan Özdemir, Yeni Yatırım Teşvik Sistemini Değerlendirdi
18:18 - Babacan, “Gençler Mutsuz ve Umutsuz”
12:03 - Sivaslı Hayırseyer İş İnsanı Lütfi Abay’a “Fahri Bilim Doktorluğu” Ünvanı Verildi
LÖSEV Yeni Yılı 7 Den 70’e Herkes İle Karşılıyor
LÖSEV, Etkinlikleri İle Yeni Yılı 7 Den 70’e Umutla Karşılıyor.
Lösemili Çocukların 24 yıldır yanında olan LÖSEV 13 yıldır çocukluk çağı kanseri mücadelecilerine ve 11 yıldır da ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına maddi ve manevi yardımlarıyla beraber sosyal desteklerini de ulaştırıyor. Lösemili Çocuklar yeni yıl öncesi Yılbaşı partisi ile Radisson Blu Hotel de toplanırken, yetişkin kanser hastaları da hayat bağları atölye çalışmaları ile bir araya geldi.
LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 24 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında yılbaşı etkinlikleri ile lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukların ve yetişkin hastaların yanında. Her yıl hem hastanede tedavi gören hem de tedavilerine evde devam eden lösemi ve kanserli miniklere yeni yıl umudu aşılamaya çalışan LÖSEV önceden dilekleri alınan çocuklara sürpriz hediyelerle ziyaretlerini gerçekleştiriyor.
Lösemili Miniklere Bubble Şov
Lösemi ve kanserle mücadele eden miniklerin partisi 30 Aralık Cuma günü Kayseri Radisson Blu Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Lösemi ve kanserle mücadele eden minikler dans, müzik gösterileri ve sürprizlerle dolu partide doyasıya eğlendi. Yeni yıl pastası ve Bubble şovunun da yer aldığı partide çocuklar palyaço ve çizgi kahraman kostümlü animatörlerle keyifli anlar yaşadı. Çocukların en önemli yeni yıl dileği ise hem kendileri hem diğer kardeşleri ve tüm çocuklar için “Sağlık” oldu.
Yetişkinler Hem Eğlendi Hem Öğrendi
Yetişkin kanser hastaları ise Hayat Bağları Atölye Çalışmaları için Radisson Blu Hotel’de bir araya gelerek Psikolog ve Yoga Eğitmeni eşliğinde Motivasyon Eğitimi ve Kahkaha Yoga etkinlikleri ile moral depoladılar.
“Yeni Yılı Umutla Bakan Gözlerle Karşılıyoruz”
LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver yaptığı açıklamada kanserin genç yaşlı, zengin fakir ayırt etmeden tüm dünyada hızla arttığını vurgulayarak şunları kaydetti, “Uzun bir mücadele gerektiren lösemi ve kanser gibi zor hastalıklarda her an hissedilecek şekilde moral ve motivasyona ihtiyaç duyuluyor. İşte bu nedenlerle, yılbaşında da çocuklarımızı ve ailelerini yalnız bırakmıyoruz. Yeni yılı coşku içinde ve geleceğe umutla bakan gözlerle karşılıyoruz. Büyük bir aile olmanın ve dayanışmanın verdiği güçle inancımızı koruyarak lösemi ve kanserle mücadeleyi sürdürüyoruz. Tüm bağışçılarımıza yıl boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor sağlıklı bir yıl diliyoruz”