19:15 - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Yazar-Okur Buluşması Gerçekleştirildi
19:13 - “Burası Düşler Diyarı” Kalplere Dokundu
18:04 - Sivas’ta Gıda Denetimleri Devam Ediyor
17:34 - Soylu’dan, Bayramda Beslenme İpuçları
10:57 - Kaçak Et Çekimi İçin Toplantı Yaptılar
10:15 - Sivas’ta Apartman Sakinleri Bir Haftadır Susuz Yaşıyor!
12:34 - Sivas Pastırması ve Sucuğu TOBB Genel Kurulunda Tanıtıldı
12:32 - Başkan Özdemir, Yeni Yatırım Teşvik Sistemini Değerlendirdi
18:18 - Babacan, “Gençler Mutsuz ve Umutsuz”
12:03 - Sivaslı Hayırseyer İş İnsanı Lütfi Abay’a “Fahri Bilim Doktorluğu” Ünvanı Verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genelgesi ile her yıl geleneksel olarak Türkiye’nin dört bir yanında tertip edilen “Milli Ağaçlandırma Günü” seferberliği bu yıl “Türkiye Yüzyılına Nefes” sloganıyla gerçekleştirildi.
AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ve Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Sakarya, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” etkinlikleri kapsamında, Sivas Gençlik Kolları Parti mensupları ile yaklaşık 500 adet fidanı toprakla buluşturdu.
AK Parti’nin doğayla, çevreyle ilgili her şeyin öncülüğünü yapan bir parti olduğunu belirten İl Başkanı Aksu 2023 ve ötesiyle ilgili çok güçlü hedeflerin olduğunu belirterek şu açıklamaya yer verdi;
‘Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde toplumun farklı kesimlerini kucakladığı, onlarla bir araya geldiği ve ”Bu yüzyılın hedeflerini birlikte yazalım, Bu yeni sayfanın hikayesini birlikte yazalım.” dediği bir sürecin içindeyiz. Bunun en önemli paydaşları gençlerdir. Bu yüzden gençlerle olmak, geleceğe nefes bırakmak, fidan dikerek vatan toprağının yeşillendirilmesine katkıda bulunmak çok kıymetli ve önemlidir. Türkiye olarak, ağaçlandırma çalışmaları noktasında Avrupa’da birinci, dünyada dördüncü sırada orman varlığını artıran nadir ülkelerden biriyiz. Bu yönüyle çok ciddi bir çalışmalar sürdürülmektedir. Tek bir fidan dikerek yeni bir yaşamın başlangıcını sağlayabilir ve Türkiye Yüzyılına Nefes olabiliriz.’ dedi.
Etkinlikte, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, İl Üniversiteler Başkanı Kerem Azattemür, İl Yeni Seçmen Başkanı Merve Mutlu ve partililer katıldı.