17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
05:16 - SBTÜ Dünya Şampiyonu Oldu
15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
10:46 - Toy, “Sivas’ımızı eğitim alanındaki yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyoruz”
Özdemir, “her siyasi görüşe eşit mesafede olmaya gayret gösteriyoruz, polemikler yerine Sivas’ın kalkınması için hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor”. dedi.
“STSO Seçimleri Siyasete Alet Edilmemeli”
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zeki Özdemir, “Oda Seçimlerini Siyasete Alet Edilmemeli” yönünde bir açıklama yaptı.
Geçtiğimiz günlerde Musa Emmioğlu, Kanal 58 ile Ofisleri yan yana olan Zeki Özdemir’in sahip olduğu Özmersan Şirketinde çalışan personelin Kanal58 de canlı yayına katılmak için gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile kapı önünde fotoğraf çekinmesini bahane ederek meclis adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Özdemir’in listesinde yer alan İbrahim Emmioğlu ise oda seçimlerine siyasetin karıştırılmasını doğru bulmadığını belirterek Özdemir’e desteğinin devam ettiğini açıkladı.
Son günlerde, STSO seçimlerine siyaset kurumunun dahil olma çabaları ve bu tür söylemlerin yer aldığını belirten Özdemir “Sivas’ımızın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızın bu tür konularla gündeme gelmesi ve siyasi rant sağlanmaya çalışılması çok üzücüdür. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, siyaset üstü bir kurumdur” dedi.
Zeki Özdemir açıklamasının devamında, “listemizde her siyasi görüşten aday var, her siyasi görüşe eşit mesafede olmaya gayret gösteriyoruz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasına siyasetin girmemesi için mücadele veriyoruz ve bundan sonra da mücadele edeceğiz” dedi.
Oda Seçimlerinde Siyaset Olmamalı diyen Özdemir, “hangi siyasi görüşte olursa olsunlar, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında bulunan ve Sivas’a hizmet etmek gayesinde olan tüm iş insanı, esnaf ve tüccarların siyasi düşüncelerini odanın kapısının dışında bırakması gerektiğini belirten Özdemir, polemikler yerine Sivas’ın kalkınması için hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor” dedi.