11:10 - İl Müftüsünden Kadir Gecesi Mesajı
10:18 - Sivasspor Formasının Sırtında Bu Sezon Vefa Yazacak
11:36 - Tehlike Kapıda!
04:07 - Aksu, Şehrimizin Sağlık Altyapısına Katkılar Sunmaya Devam Ediyoruz
00:51 - AK Parti Sivas İl Başkanlığı’ndan Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar
18:18 - Kangal Termik Santrali’nde Önemli Gelişme
18:16 - Şemseddin Sivasî Anısına Meydan Camisinde Mevlit ve Kur’an Ziyafeti
16:13 - Başkan Özdemir, “İlçeler Büyüyecek, Sivas Güçlenecek”
15:27 - Akrebin Günlüğü Kitapevlerinde ve Dijital Platformlarda Yerini Aldı
17:54 - Kadın Çiftçiler Sürdürülebilir Gelecek İçin Buluşuyor
Rıza Çalımbay, “Beklemediğimiz hatalı goller yedik. Ancak sezon başında böyle şeyler olabilir. Ne olursa olsun takımı tebrik ediyorum.” dedi.
Turkcell Süper Kupa maçında Trabzonspor’a 4-0 mağlup olan Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, yaptığımız hataların sonucu belirlediğini söyledi.
Çalımbay, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten Çalımbay, “Baskıyla yapılan bir faul, hakemin oyunu durdurmaması ve korner sonrasında gol olması oyuncularda da sıkıntı oluşturdu. İkinci yarıya atak başladık. Beklemediğimiz hatalı goller yedik. Ancak sezon başında böyle şeyler olabilir. Ne olursa olsun takımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Süper Kupa oynamanın önemine değinen Çalımbay, eksik kadroyla İstanbul’a geldiklerini ve bazı bölgelere takviye gerektiğini aktardı.
Trabzonspor’u galibiyetinden ötürü kutlayan Çalımbay, şunları kaydetti:
“Hem Avrupa hem lig mutlaka kuvvetli ve alternatifli bir takım yapmamız gerekiyor. Bugün kanatları değiştirdiğimizde kanat olmayan arkadaşlarımızı oyuna aldık. Bizim için büyük bir ders oldu. İhtiyacımız olan oyuncuları almamız ve hata yapmadan işimize bakmamız gerekiyor. Transferlerde geç kaldık. Büyük takımlar gibi 3-5 milyon avro verip oyuncu alma şansımız yok. Bir oyuncuyu 1 ay bekledik, alamadık.”dedi.