22:44 - Emine Erdoğan, “Tıp ve Kültür-Sanat Sempozyumu”na katıldı
22:22 - Anadolu Basın Birliği, Başkan Mansur Yavaş Bir Araya Geldi
22:13 - “Ümitle ve Samimiyetler Rabbe Sığınalım”
21:48 - “Şeffaf Yönetim Anlayışından Yanayız”
14:00 - Anadolu Basın Birliğinden Anıtkabir’e Ziyaret
13:45 - Anadolu Basın Birliğinden Gazeteciliğin Geleceği Paneli
08:27 - Başkan Arıkan, Anadolu Basın İle Bir Araya Geldi
01:02 - “Sivas’ta Ayrıştıran Değil Birleştiren Siyaset Yapıyoruz”
00:45 - “Bırakın Gazeteciler Gerçekleri Dile Getirsinler”
20:03 - SİVASLI ÇOCUKLAR KIZ KULESİ’NDE…
BBP Başkanı Mustafa Destici EYT’liler hakkında konuştu. Destici EYT’lilerin mağduriyetini gidereceklerini 2023 yılına kalmadan meseleyi çözeceklerini söyledi.
Kurban Bayramı ziyaretleri için Sivas’a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, EYT’ meselesini çözeceklerini söyledi.
Sivas’ta il teşkilatı Kurban Bayramı bayramlaşma programına katılan ve burada partililere hitaben bir konuşma yapan BBP Genel Başkanı, Destici, EYT’nin yılsonuna kadar çıkartılmasını umut ettiklerini ifade etti.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin gündeminde EYT’liler vardı. Primleri dolmasına rağmen hakları olan emekliliğe yaşı sebebiyle kavuşamayan vatandaşların mücadelesi devam ederken, Destici Sivas’ta yaptığı konuşmasında EYT’lilerin yanında olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı. “İnşallah Meclis açıldığında Büyük Birlik Partisi olarak zaten başından beri bu konunun takipçisiyiz. İnşallah emeklilikte yaşa takılanların mağduriyeti giderilene kadar bu işin peşinde olacağız. İnşallah 2023 yılı Ocak ayına kadar da bu işi çıkarmayı ümit ediyoruz.” şeklinde ifade etti.