15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
10:46 - Toy, “Sivas’ımızı eğitim alanındaki yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyoruz”
10:43 - Hayat Boyu Öğrenme Sergisi açıldı
05:16 - “Açıklanan rakamlar üreticiyi zarar etmeye mahkûm etmektedir”
İzmir’den Sivas’a Yatırımcı Nasıl Gelsin. Artık birileri Sivas, İzmir arası direkt uçuşlara kesin çözüm bulmalı.
Sivas’ta yatırım için seferberlik yaşanırken, İzmir’den yatırımcının Sivas’a nasıl geleceği merak ediliyor.
Sivas’tan İzmir’e uçaklar yolcu kapasitesi iyi olmasına rağmen yine iptal oldu.
Havaların ısınmasıyla birlikte Sivas’a daha fazla kişi gelmesi için şehirde çalışmalar yapılırken yine Sivas’tan İzmir’e direkt uçuşlar iptal edilmiş durumda.
Uzun süredir direkt uçuşların olmadığı Sivas, İzmir arası yolcu uçağının her seferinde iptal olması dışarıda yaşayan ve Sivas’a yatırım için, gezmek için ve memleket hasreti gidermek için gelecekleri çileden çıkarıyor.
Direkt uçakla normalde 1,5 – 2 saatte Sivas’tan İzmir’e, İzmir’den de Sivas’a ulaşabilen vatandaşlar, şuan iptal edilmiş direkt olmayan uçuşlar nedeniyle İzmir ve Sivas’a aktarmalı olarak 4 saat ile 11 saate arasında ancak ulaşabiliyorlar.
Sivas’ın Milletvekillerinden, idarecisine, STK’larına, önde gelen tüm isimlerin yaşanan direkt Sivas, İzmir arası uçakların kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturulması yönünde harekete geçmesi bekleniyor.