09:29 - Sivas Ticaret Borsası’nın Hizmet Kalitesi TOBB Akreditasyonu ile Tescillendi
23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla Altınpark’ta kurduğu bayram sofrasında halkla birlikte kahvaltı yaptı.
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, parti teşkilatı ile birlikte bayram sofrasına katıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada yaptığı konuşmada şunları söyledi.
Genel Başkan Akşener, “Bir hayalim vardı. Türkiye’deki bu kutuplaşmayı, insanların birbirinin karşısına dikilip manevi değerlerimiz üzerinden kavga ettirilmesini bitirecek bir hayalim vardı. O hayalim de bayram sofrasıydı” dedi.
Genel Başkan Akşener, bu hayalinin Türkiye’ye dair bir hayal olduğunu, Türkiye’nin bir sofra, bütün bir ev olduğunun düşünülmesini isteyerek, “Türkiye’deki her bir kişinin ne düşünürse düşünsün, hangi siyasi gelenekten olursa olsun o sofrada güler yüzle, neşeyle ve lezzetle eşit bir biçimde paylaştığı bir Türkiye hayalimi, o ilk adımla bu sofrada buluşturan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok az kaldı. Bu sofrayı biz İYİ Parti olarak Türkiye’de kuracağız. KPSS’den 92 puan alınıp elenen çocukların olduğu Türkiye’den, Elindeki nüfus cüzdanıyla ağaya da paşaya da gerek kalmayan bir Türkiye’ye az kaldı. Bu Türkiye’yi gerçekleştirmek İYİ Parti’nin eliyle olacak. “ifadelerine yer verdi.