20:38 - TBMM’de Aşık Veysel’i Konuştu
20:32 - “Adı Asırlar Boyu Unutulmayacak Bir Çınar Olmuştur”
14:52 - “Camlarda antirefle kullanmanın doğru ve yararlı bir uygulama olduğunu göstermiştir”
14:38 - Başkan Sümbüloğlu, “Vakit Dayanışma Vakti”
14:11 - SİVASLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
13:52 - Vali Şimşek, “Birleştirici yönüyle toplumda büyük etki bırakmıştır”
12:35 - CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ön Seçiminde Üye Olmayanlar da Oy Kullanabilecek
16:33 - Fehmi Taştan’dan Yeni Açıklama
12:43 - CHP Sivas İl Başkanlığı, İftar Yemeği Düzenledi
20:10 - Sivas’ta Sokak Hayvanları İçin Rehabilitasyon Merkezi Kuruluyor
Anadolu’dan Dünya’ya yemek müsabakalarında Sivaslı Aşçılar Madımak, Ballı Mahmudiye, Saray kadayıfı Yemekleri ile birinciliği elde ettiler.
Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) önderliğinde AGEB – Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği’nin düzenlediği etkinlik programında; Türkiye’nin 7 bölgesini kapsayan toplam 35 ilin mutfaklarının temsil edildiği yemek yarışmasına Sivas’tan Sivas Araştırmacı Aşçılar ve Gastronomi Derneği, Sivas’ın yöresel yiyecekleri arasında yer alan madımak yemeği, Mahmudiye ve saray lokması yemekleri ile damga vurdular.
Antalya ANFAŞ yemek fuarında Anadolu’dan Dünya’ya yemek müsabakalarında Altın Chef kategorisinde Sivas Araştırmacı ve Aşçılar Derneği bünyesinde Madımak, Ballı Mahmudiye, Saray kadayıfı Yemekleri birinciliği ile Sivas’a clasman kupayı getiriyorlar.