19:14 - Sivas’ta Genç İletişimciler Dijital Dünyaya Hazırlanıyor
20:20 - “Kurumları Güçlü ve Kararlı Adımlar Atmaya Davet Ediyoruz”
20:06 - “Biz Eğitim-İş Olarak Yıllardır Uyarıyoruz!”
19:31 - “Okullarda Güvenlik Önlemleri Artırılmalı”
13:13 - “Sivas Gezmeyi Sevenleri Ağırlamaya Hazır”
23:04 - Sivas Kellesi Tescillendi
16:20 - “81 İLDE 81 ÇALIŞTAY HEDEFİYLE YOLA DEVAM”
17:21 - Halk Oyunlarında Sivas Ekibi Bölge Finali Yaışmasında 1.ci Oldu
17:05 - Karasu, “Devlet İşçinin Hakkını Korumakla Yükümlüdür”
Çetindağ, “Şehit ve gaziler bu ülkenin kırmızı çizgisidir., İstifa etmesini bekliyoruz.”dedi.
Bingöl’de şehit yakınına küfür eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki gösteren Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; “Şehit ve gaziler bu ülkenin kırmızı çizgisidir. Bu milletvekilinin bir an önce milletvekilliğinden istifa ederek şehit ailelerinden ve şehit yakınlarından özür dilemesi gerekiyor. Ziraat Odası olarak bu milletvekilini kınıyor, en kısa zamanda istifa etmesini bekliyoruz” dedi.
Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; Bingöl’de şehit yakınına küfür eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki gösterdi.
Şehit ve gazilerin bu ülkenin kırmızı çizgisi olduğunu ifade eden Çetindağ, Türkkan’ın milletvekilliği görevinden istifa etmesini beklediklerini belirtti.
Başkan Çetindağ, yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde bir milletvekilinin şehit yakınına ettiği küfrü kınıyoruz. Bırakın şehit ailelerini normal bir vatandaşa dahi bu küfür söylenmez. Biz seçilmiş insanların, her davranışına dikkat etmesi lazım. Çünkü şehit ve gaziler bu ülkenin kırmızı çizgisidir. Bu milletvekilinin bir an önce milletvekilliğinden istifa ederek tüm Türkiye’den, şehit ailelerinden ve şehit yakınlarından özür dilemesi gerekiyor. Biz de Ziraat Odası olarak ve Sivas çiftçimiz adına bu milletvekilini kınıyor, en kısa zamanda istifa etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.