SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“İkinci Maça Galibiyet İçin Gideceğiz”

Bu biyografi 20 Ağustos 2021 - 13:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Rıza Çalımbay: “Karşılaşmanın Sonucu Böyle Olmamalıydı”
Rıza Çalımbay, “Maçın başından sonuna kadar bütün arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Karşılaşmanın sonucu böyle olmamalıydı. Bu maçın ilk yarısıydı. İkinci maça da gideceğiz. Oraya galibiyet için gideceğiz.” dedi.
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı konuk eden Demir Grup Sivasspor, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Çekişmeli, mücadeleci bir maç oldu. Ölü ve yan toplardan rakip adına en çok çekindiğimiz konuydu. Maalesef konuştuğumuz ve dikkat etmemiz gereken şeylerden goller yedik. İkinci golü yemememiz gerekiyordu. Baskıyı da kurduk, pozisyonlara da girdik ama son pasları iyi değerlendiremedik. Maçın başından sonuna kadar bütün arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Oyundan hiç kopmadılar. Bunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Özellikle son 15 dakikada onlar da defans değiştirip kapandılar. Girdiğimiz pozisyonlarda penaltı var mı? bilemiyoruz. Varsa da hakemlere bir şey diyemeyiz ama yazık oldu. Mücadelenin sonucu böyle olmamalıydı. Bu maçın ilk yarısıydı. İkinci maça da gideceğiz. Oraya galibiyet için gideceğiz” diye konuştu.
Trabzonspor ve Kopenhag ile önemli maçlar oynayacağımızı ifade eden Çalımbay, maçlara en iyi şekilde hazırlanarak iyi sonuçlar almak için gayret göstereceğimizi dile getirdi.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA