09:09 - Sivas’ta Özel Çocuklardan Unutulmaz Bir Gece
06:45 - Minik Eller Ağaç ve Çevre Sevgisi İle Yetişiyor
11:55 - EĞİTİM-BİR-SEN SİVAS 1 NOLU ŞUBE’DEN ULUSLARARASI BAŞARI
08:52 - Âşık Veysel’i Sahneden Andılar
08:43 - Hıdırellez Sivas’ta Coşkuyla Kutlandı
11:29 - Panel ve Çalıştay Gerçekleştirildi
10:17 - SBTÜ, SAHA EXPO 2026’DA SAVUNMA SANAYİİ İLE BULUŞUYOR
10:12 - Emlak sektörünün sorunları masaya yatırıldı
10:06 - Şehit Aileleri Moral ve Motivasyon Amaçlı Tatil İçin Sivas’tan Uğurlandı
Erzincan Emniyet Müdürlüğü’ne Sivaslı hemşehrimiz Kenan Kurt atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alıırken, 33 ile de yeni emniyet müdürü ataması yapıldı.
Yayınlanan kararnamede Sivaslı hemşehrimiz Polis Başmüfettişi Kenan Kurt, Erzincan Emniyet Müdürlüğüne atandı.
Erzincan Emniyet Müdürlüğüne atanan Kenan Kurt, 1972 Sivas Zara doğumlu olup, İlk, orta ve lise eğitimini Zara’da tamamlayan Kurt, daha sonra 1991’de polis akademisine katıldı.
1995 yılında akademiden mezun olan Kurt, komiser yardımcısı olarak görevine başladı. Emniyetteki kariyerine komiser yardımcısı olarak başlayan Kurt, sırasıyla Yalova, Artvin Hopa, Ankara ve İstanbul illerinde görev yaptı.
Kurt’un görev süreci boyunca İstanbul’da üç yıl Beyoğlu, iki yıl Kağıthane, bir yıl Sarıyer, bir yıl Tuzla, üç yıl Kadıköy ve 2016’da Sancaktepe ilçelerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinde yer aldı. Sancaktepe’deki görevini tamamladıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet müdürü olarak görevine devam etti. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kurt, en son Polis Başmüfettişi olarak görevini sürdürürken Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Erzincan Emniyet Müdürü olarak atandı.
Kurt, Sivas’ta İş insanı olarak birçok farklı sektörde yatırımları olan Yusuf Ziya Kurt’un da kardeşidir.