SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Kapsam dışında kalan sektörlerin tamamı kapsam içerisine alınmalı”

Bu biyografi 22 Mayıs 2021 - 19:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Başkan Eken, “Bu desteklerden Üyemiz olan diğer şirketlerimizin faydalanmayacak olması üreten 14 aydır kendi yağıyla kavrulmaya çalışan firmalarımıza karşı adaletsiz bir yaklaşım olacaktır.” dedi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, tam kapanma sürecinde devlet tarafından verilen destek paketinin içerisine destek dışında kalan sektörlerinde alınmasını istedi.

Başkan Eken, Sosyal Medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti.

“Cumhurbaşkanımızdan konuyla ilgili yeni düzenleme yapılmasını ve kapsam dışında kalan sektörlerin tamamının kapsam içerisine alınmasını talep ediyoruz. Aynı statüde olan üyelerimiz ve ilave edilmesi gereken sektörlerinde hibe destekleri kapsamına alınması talebimizi yineliyorum. Bu durum Üyelerimiz içerisinde yer alan istihdam sağlayan, ayakta kalmaya çalışan düşük cirolu işletmelerimiz için negatif etki oluşturacaktır. Yeni Destek paketinde hibelerden sadece Şahıs Firması Üyelerimiz faydalanacak. Bu desteklerden Üyemiz olan diğer şirketlerimizin faydalanmayacak olması üreten 14 aydır kendi yağıyla kavrulmaya çalışan firmalarımıza karşı adaletsiz bir yaklaşım olacaktır.” şeklinde ifade etti.

 

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA