17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
05:16 - SBTÜ Dünya Şampiyonu Oldu
15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
10:46 - Toy, “Sivas’ımızı eğitim alanındaki yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyoruz”
Dermokil’den Bir İlk Daha
Sivas’tan dünyaya açılan güzellik markası Dermokil’den Yine Bir İlk. Dermokil güzellik ve bakım sabunları Dermokil sevenleriyle buluştu.
Kendini memleketine yatırım yapmaya adamış iş insanı Ünal Karaca, beyaz eşya ve mobilya sektörüyle başladığı ticari hayatını kilden gelen güzellik ile bugün yüzde 100 Türk markası olan Dermokil’i dünyaya tanıttı. Kil kullanılarak yapılan 100’den fazla çeşidiyle cilt, saç ve birçok ürün yelpazesi ile bugün tüm Dermokil ürünleri eczaneler başta olmak üzere birçok ünlü markanın reyonlarında yer almakta.
Dermokil Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca, her geçen gün Dermokil ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek çalışmalarını aralıksız sürdürmekte.
Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dermokil’den Yine Bir İlk, diyerek “Birçok çeşitleriyle vazgeçilmeziniz olacak güzellik ve bakım sabunlarımızı siz Değerli Dermokil sevenleriyle buluşturuyoruz. Saygıyla arz ederiz.” diyerek yeni ürünün fotoğraflarını paylaştı.