14:51 - Canikligil, Başkan Adaylığını Açıkladı
13:49 - 1. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi 17 Mayıs’ta Sivas’ta Gerçekleşecek
09:11 - Sivas’ta Savunma Sanayiinde İmalat Yapan İşverenler Toplantı Yaptı
10:16 - Kovalı Mevkiinde Tabela Bir kez Daha Değişti
09:06 - Çalımbay, “Hiçbir futbolcu kendini kötü gösterecek bir şey yapmaz”
07:31 - Başkan Özdemir, “STSO Binası İçin Tüm Hazırlıklar Tamam”
15:41 - Sarılar, Kızılay Genel Başkan 1. Yardımcılığı Görevine Getirildi
15:26 - SESOB Başkanı Demirgil’in Acı Günü
15:09 - Başkan Boyraz, “Yarının Vizyonuna Yürümeye Hazırız”
13:47 - LÖSEV, LÖSANTE Hastanesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümüne Hazırlanıyor
Çalımbay, “4 maçı iyi bitirmemiz gerekiyor”
Rıza Çalımbay: Çok iyi İşler Yapacağız
Rıza Çalımbay, “Son maçlarımızda çok iyi şekilde oynadık. Bu 4 maçı da çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Tempomuzu biraz daha arttırırsak ve girdiğimiz pozisyonlarda da daha dikkatli olursak, çok iyi şeyler yapacağız.” dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.
İlk olarak ligde geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kalınan maçı değerlendiren Çalımbay, takımın kazanmak için her şeyi yaptığını ancak mücadele çok fazla pozisyonu değerlendiremediklerini söyledi.
– 2 Penaltımız Verilmedi
Karşılaşmada 2 penaltının verilmediğini kaydeden Çalımbay, “VAR’ın başındaki hakemler biraz daha dikkatli seyretseydi 2 tane penaltımız vardı. Maalesef onları es geçtiler hakem arkadaşlarımız her zaman ki gibi. Bundan dolayı sıkıntılıyız. Baktığımız zaman herkes sessiz. Sadece birkaç yorumcu bunların yüzde yüz penaltı olduğunu söylüyor. Bana göre Malatya’dan kayıpsız 3 puanla dönebilecektik. Oynadığımız oyunla bunu hak etmiştik. Yapacak bir şey yok. Bu sene böyle devam edecek.” ifadelerini kullandı.
Gaziantep maçı ile birlikte zorlu bir fikstüre gireceklerini kaydeden Çalımbay, “Hepsine iyi konsantre olmamız gerekiyor. Hafta sonu karşılaşacağımız Gaziantep’in kadrosu iyiydi, bu sene yaptıkları takviyeler iyi daha da iyi oldular. Deplasmanda çok tehlikeli bir takım. Ona göre önlemlerimizi alacağız ve kendi sahamızda kazanmaktan başka hiç bir şey düşünmüyoruz. Elimizden gelen bütün şeyi yapacağız.” dedi.
– Son Maçlarımızda Çok İyi Oynadık
Ligde devreye kadar alınacak bütün puanların çok önemli olduğunu kaydeden Çalımbay, “Bu 4 maçı da çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Arada bir kupa maçı da var. İnşallah onu da iyi bir şekilde bitireceğiz. Takımımızda bir yorgunluk vardı. Yavaş yavaş herkes iyi duruma geliyor. Ligin ikinci yarısında bambaşka şekilde çıkacağız maçlarımıza. Son maçlarımızda çok iyi şekilde oynadık. Tempomuzu biraz daha arttırırsak ve girdiğimiz pozisyonlarda da daha dikkatli olursak, çok iyi şeyler yapacağız.” diye konuştu.