SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Sivasspor, Malatyaspor İçin Hazırlıklara Başladı

Bu biyografi 03 Ocak 2021 - 15:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sivasspor, Malatyaspor İçin Hazırlıklara Başladı

Demir Grup Sivasspor, yaptığı antrenmanla Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’in 16. hafta maçında dün sahamızda Yukatel Denizlispor ile karşılaşan Demir Grup Sivasspor, ara vermeden salı günü deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Yukatel Denizlispor maçında 90 dakika forma giyen sporcularımız yenilene çalışması yaparken, diğer sporcular ise topla birlikte yapılan ısınma hareketleriyle idmana başladı. Ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması yapan ekip son bölümde ise yarım sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladı.

Yiğidolar yarın yapacağı antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra Malatya’ya gidecek.

Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 17. hafta maçında 05 Ocak Salı günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda karşılaşacak.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA