15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
10:46 - Toy, “Sivas’ımızı eğitim alanındaki yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyoruz”
10:43 - Hayat Boyu Öğrenme Sergisi açıldı
05:16 - “Açıklanan rakamlar üreticiyi zarar etmeye mahkûm etmektedir”
Sivas İl Özel İdaresi Gölova’ya 9️ Milyon 625 Bin TL yatırım yaptı
2020 Yılı Geride Kalırken 9️ Milyon 625 Bin TL’lik yatırımlar Gölova ilçesinde hayata geçti.
Sivas İl Özel İdaresi 2020 yılı yatırım programı dâhilinde Gölova ilçesinde önemli çalışmaları hayata geçirdi.
Gölova ilçesinde Özel İdare ve KÖYDES programları kapsamında; 3 kilometre yolda I. kat asfalt çalışması, 17 kilometre yolda II. kat asfalt çalışması ve 4 kilometre yolda onarım/stabilize çalışması yürütülürken 1 adet menfezin yapımı da gerçekleştirildi.
İlçe genelinde köylere 15 bin 950 m² kilitli parke taşı gönderilerek köy içi yolların düzeltilmesi ve köylerde yaşam kalitesinin arttırılması hedeflendi.
2020 yılı yatırım programı kapsamında; Gölova ilçesinde 5 adet içme suyu projesi tamamlandı. Tarımsal sulama projeleri ile ilçede 9 hektar alanda daha sulama gerçekleştirilecek.
Diğer yandan, Gölova ilçesinde 2020 yılı yatırım programı doğrultusunda; 1 okul onarımı ile 2 yeni okulun yapımı tamamlandı.
2020 yılında bugüne kadar Gölova’da; kırsal alt yapıya 829 bin TL, Sivas İl Özel İdaresi tarafından yürütülen onarım çalışmaları ile yeni okulların yapımına ise 8 milyon 796 bin TL olmak üzere, Gölova ilçesine toplam 9 milyon 625 bin TL harcama yapıldı.