SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

İl Özel İdaresinde kış Sezonu için son hazırlıklar

Bu biyografi 10 Aralık 2020 - 23:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İl Özel İdaresinde kış Sezonu için son hazırlıklar

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cengiz Nayman, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu ve kurum personelleri ile bir araya geldi.

Genel Sekreter Cengiz Nayman, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Mürvet İnce’den, atölye içerisinde bakımı devam eden araçlar ile Müdürlük bünyesinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2020-2021 kış sezonu öncesinde karla mücadele yürütecek olan araçların genel durumu hakkında da bilgi alan Genel Sekreter Nayman, “Sivas İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmakta olan tüm personellerimiz özveri ve sorumluluk içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza iyi hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. İdaremiz geçmişten günümüze sahip olduğu tecrübe ile her türlü zorluğun üstesinden gelebilmektedir. Kış sezonu boyunca da il genelinde hummalı çalışmalar yürütülecek.” dedi.

İncelemelerin ardından personeller ilebir süre sohbet eden Genel Sekreter Cengiz Nayman, koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalar da bulunarak yürütülen çalışmalarda kolaylıklar diledi.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA