SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Bülent Albayrak ve Max Gradel Basın Toplantısı Düzenledi

Bu biyografi 09 Aralık 2020 - 22:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bülent Albayrak ve Max Gradel Basın Toplantısı Düzenledi

Demir Grup Sivasspor yardımcı antrenörü Bülent Albayrak, Maccabi Tel-Aviv ile oynayacakları Avrupa Ligi maçı öncesinde futbolcu Max Gradel ile birlikte maçın oynanacağı Bloomfield Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6’ncı hafta maçında Maccabi Tel-Aviv maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor yardımcı antrenörü Bülent Albayrak, futbolcu Max Gradel şunları ifade etti.

Bülent Albayrak: Bu Takıma Yürekten İnanıyorum ve Güveniyorum

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcisi Başakşehir ile PSG arasında oynanan maçta ırkçılık skandalı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Albayrak, “Başakşehir antrenörü Pierre Webo’nun yaşadığı ırkçı saldırıyı lanetliyorum. Kırmızı kartı çok çabuk şekilde kaldıran UEFA yetkililerini de kutluyorum. Bizler bu tip, insanlık dışı ırkçı saldırılara karşı hep birlikte ortak davranış sergilediğimiz zaman kazanan bizler olacağız.” dedi.

Maccabi Tel-Aviv maçının takım için son derece önemli olduğunun altını çizen Albayrak, “Maccabi Tel-Aviv takımı bizden 2 puan daha önde. Bu müsabakayı kazanmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Bu maç bizim için final maçı. Gruptan çıktığımız taktirde bu tarihi bir başarı olacak kulübümüz adına. Biz bu başarıyı gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buraya gelirken tüm takım olarak gelmek isterdik ama çok eksik bir kadro ile buradayız. Dünya koronavirüs nedeniyle çok zor zor bir dönemden geçiyor. 14 kişilik kadromuzla geldik buraya. Bu takıma yürekten inanıyorum ve güveniyorum. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yüreğimizi ortaya koyarak buradan istediğimiz skoru almak için her türlü çabayı göstereceğiz .” ifadelerini kullandı.

Max Gradel: Elimizden Gelen Her şeyi Yapacağız

Maçın önemine vurgu yapan Max Gradel ise, “Grubun son maçı. Bu maçı kazanırsak, gruptan çıkacağız. Bu yüzden elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bütün mücadelemizi, her şeyimizi sahaya yansıtacağız.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA