18:38 - İl Koordinasyon Kurulu 2025 Yılının İkinci Toplantısı Gerçekleşti
18:14 - Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Ödüle Doymuyor
08:43 - “Eğitim Niteliksiz Hale Getirilmiştir”
14:49 - Öğrenciler OSB’de Geleceğe Nefes Oldular
14:06 - “Düzenli Göz Muayenesi Genel Sağlık Bakımının Bir Parçasıdır”
13:53 - Onvo Antalyaspor Maçının Hazırlıkları Başladı
13:34 - Halkçı Liseliler Proje Okul Atamalarına Tepki Gösterdi
13:11 - Tuğut, Normal Doğum Hakkında Bilgi Verdi
10:11 - STSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
09:36 - SCÜ Turizm Fakültesi “Tam Akreditasyon” Belgesi Almaya Hak Kazandı
“Her birey engelli adayıdır”
Çetindağ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; “Engeli olmayan her kişi bir gün engelli olabileceğini düşünerek hareket etmelidir” dedi.
Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında her bireyin engelli adayı olduğuna dikkat çeken Çetindağ, engelli bireylere engelsiz bir yaşam sunmanın toplumun ortak görevi olduğunu ifade etti.
Başkan Çetindağ, “Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı veya ailelerini değil, toplumun genelini ilgilendiren bir konudur. Engeli olmayan her kişi bir gün engelli olabileceğini düşünerek hareket etmelidir. Engelli vatandaşlarımızın bu toplum içerisinde yer alan ve hayata önemli katkılar sağlayan bireyler olduğunu asla unutulmamalıdır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.