SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Kiremitli Köyünde ne alt yapı, nede verici var

Bu biyografi 01 Aralık 2020 - 1:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kiremitli Köyünde ne alt yapı, nede verici var. Köydeki çocuklar uzaktan eğitim için her gün 2 Km yol yürüyorlar.

Uzaktan eğitimden yararlanmak için köye 2 Km uzaklıktaki dağa yürüyorlar.

Sivas’ın Yıldızeli İlçesi Kiremitli köyünden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendiler.

Sosyal medyadan yayınlanan videoda köy sakini olarak tahmin edilen bir kadın köydeki çocukların pandemi döneminde uzaktan eğitimden yararlanamadıklarını, çocukların ders çalışmak için köye 2 Km uzaklıktaki dağa yürüyerek ders çalışmaya çıktıklarını söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istediler.

“Sayın Cumhurbaşkanımız Köyümüzde ne alt yapı nede verici var. Bu pandemi döneminde çocuklarımız uzaktan eğitime katılamıyor. Lütfen bu işe bir el atın sizden bu konu hakkında yardım istiyoruz.” şeklinde çağrıda bulundular.

Sosyal medyadan yayınlanan videoda şu açıklamalar yer aldı. “Yıllardır başvuru yapmamıza rağmen herhangi bir kurumdan herhangi bir olumlu sonuç alamadık. Köyümüzde ne alt yapı, nede verici var. Bu pandemi döneminde çocuklarımız uzaktan eğitime katılamıyor. Derslerinden geri kalıyorlar. Çocuklarımız derslerinden geri kalmamaları için bu kış günlerinde köyümüze 2 Km uzaklıktaki dağa yürüyerek ders çalışmaya çalışıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız lütfen bu işe bir el atın. Sizden bu konu hakkında yardım istiyoruz.” şeklinde ifade edildi.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA