23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
Başkan Bilgin, “siz yeter ki isteyin biz hemen yanınızda olalım”
Sivas Belediyesi eğitim alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Merkezdeki okulların çevre düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Sivas Belediyesi, bugün de Kangal Alacahan Köyü’nde bulunan lisenin çeşitli ihtiyaçlarını giderdi.
Şehit Hakkı Doğan Anadolu Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, okulun ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik talimat verdi. Kırtasiye, fotokopi makinesi, kitap, hijyen setinin yanı sıra öğrenci ve öğretmenlere hediyeler veren Başkan Bilgin okul idarecileri ile bir araya gelerek bilgiler aldı.
SİZ YETER Kİ İSTEYİN BİZ HEMEN YANINIZDA OLALIM
Okul ziyareti esnasında 12’inci sınıfta eğitim gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Öğretmenleriniz sizin çalıştığınızı ve başarılı olduğunuzu söyledi. Biz de kitaplarınızı alıp geldik. Bundan sonra da yeni ihtiyaç yeni eksik olursa hocam söylesin getirip sizlere teslim edelim. Yeter ki sizler okuyun çalışın ve vatana millete hayırlı bireyler olun.” dedi.
Eğitimin tek bir kuruma bırakılamayacağını ifade eden Başkan Bilgin, “Hepimiz herkes birey olarak kamu kurum olarak ve yerel yönetimler olarak herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Devletimizden Allah razı olsun. Son 15 yılda okulların alt yapıları çok mükemmel hale geldi. İçinde bulunduğumuz okul çok güzel oldu ve şimdi iş gençlerde… Vatanına, milletine hayırlı bireyler olmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Okul öğretmenlerinden Murat Demir yaptığı konuşmada “Bu okuldan tıp fakültelerini kazanan hukuk fakültelerini kazanan güzel nesiller yetiştireceğiz. Ayrıca vatanına milletine bağlı birer fert olarak yetiştireceğiz.” dedi.