23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
Akgül, çalışmalarında başarılar diledi
Umut Veren Eller Derneği Yiyecek maddeleri yapanlar ve satanlar esnaf odası Başkanı Mehmet Akgül ziyaret Etti.
Yiyecek maddeleri yapanlar ve satanlar esnaf odası Başkanı Mehmet Akgül, Sivas’ta yeni açılan bir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olan ‘’Umut Veren Eller Derneği’’ başkanı Berivan Özyurt ve üyelerini misafir etti.
Derneklerinin kuruluş amaç ve gayesi hakkında açıklama yapan Başkan Berivan Özyurt Umut Veren Eller Derneği olarak bizler ben değil biz olarak Bismillah diyerek yola revan olduk.
Bizler Sivas’ta çalınmadık kapı, gidilmedik sokak bırakmayacağız, umutsuzların umudu, düşkünlerin dostu, garibanların her şeyi olacağız. Tüm ihtiyaç sahiplerini tespit ederek ivedilikle sıkıntılarını gidereceğiz, Çıktığımız bu ulvi yolda tüm hayırsever hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz dedi.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Akgül, Sivas’ta bu gibi Sosyal Yardımlaşma Derneklerinin desteklenmesi gerektiğini, çünkü insanın derdiyle dertlenmek ve el uzatıldığında onların gözlerindeki mutluluğu görmek kadar güzel bir duygu olamaz.
Ben şahsım ve odamız adına Umut Veren Eller Derneği’ne teşekkürlerimi sunuyor, yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum, dedi.