12:10 - Yeni Pist İçin Ankara’da Kritik Görüşme
10:38 - Başkan Demirgil, Okul İhtiyaçlarımızı Yerel Esnaflarımızdan Alalım
10:08 - Başkan Özdemir, Seçim Tarihini Açıkladı
10:56 - Eyce, Güven Tazeledi
17:13 - “Konuş, Dinle, Bağ Kur”
13:53 - Sivas’ta, ASELSAN Çıkarması!
14:17 - Okul Öncesi, Uzmanından Uyarı
14:25 - Başkan Özdemir, “Sivas Önemli Bir Tarımsal Zenginliğe Sahip”
18:03 - SİVAS BAROSU BAŞKAN ADAYLARI SAHADA!
12:33 - Sivas Lisesi Yapılıyor
Değişim Programı İle Gelen Personel ve Öğrencilerden Rektöre Ziyaret.
Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Erasmus Personel Hareketliliği, Öğrenci Erasmus Staj Hareketliliği ve Ahmet Yesevi Üniversitesi’yle yapılan ikili anlaşma kapsamında Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Bulgaristan, Azerbaycan gibi ülkelerden gelen personel ve öğrencileri kabul etti.
Ziyarete Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu da hazır bulundu.
Rektör Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Üniversiteye gelen uluslararası personel ve öğrencilerin sayısının her geçen gün arttığı, şu anda 55 ülkeden öğrencinin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde eğitim gördüğünü ve bu sayıyı daha da yukarıya çıkarmak istediklerini vurguladı.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu Abdulkadir Muhammed Nur‘un Somali Adalet Bakanı olarak yeni kabinede yer aldığının altını çizen Rektör Yıldız, bu ve buna benzer örneklerin ileriki yıllarca artacağını, Türkiye’de ve Sivas’ta eğitim alan kişilerin kendi ülkelerinde Türkiye’nin elçileri olacağını ifade etti.
Ziyarete gelen personeller ve öğrenciler ise yerleşkeyi ve Sivas’ı çok beğendiklerini söylediler.