14:51 - Canikligil, Başkan Adaylığını Açıkladı
13:49 - 1. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi 17 Mayıs’ta Sivas’ta Gerçekleşecek
09:11 - Sivas’ta Savunma Sanayiinde İmalat Yapan İşverenler Toplantı Yaptı
10:16 - Kovalı Mevkiinde Tabela Bir kez Daha Değişti
09:06 - Çalımbay, “Hiçbir futbolcu kendini kötü gösterecek bir şey yapmaz”
07:31 - Başkan Özdemir, “STSO Binası İçin Tüm Hazırlıklar Tamam”
15:41 - Sarılar, Kızılay Genel Başkan 1. Yardımcılığı Görevine Getirildi
15:26 - SESOB Başkanı Demirgil’in Acı Günü
15:09 - Başkan Boyraz, “Yarının Vizyonuna Yürümeye Hazırız”
13:47 - LÖSEV, LÖSANTE Hastanesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümüne Hazırlanıyor
250 personele promosyon
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Vakıflar Bankası arasında son dönemde üniversite bünyesine alınan 250 personele promosyon verilmesine ilişkin protokol imzalandı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Vakıflar Bankası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi arasında “Personel Maaş ve Banka Promosyon Protokolü” imzalandı.
İmza törenine Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Vakıflar Bankası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şube Müdürü Hakan Çalışkan katıldı.
Personelinin bütün haklardan faydalanması ve özlük haklarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Üniversite Rektörlüğü geçtiğimiz aylarda üniversite bünyesine alınan geçirilen personele mevcut protokol hükümleri uygulanarak; her bir personele 900 TL tutarındaki maaş promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektör Yıldız, “Vakıflar Bankası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile personelimize yönelik promosyon protokolü imzaladık. Personelimizin bütün haklardan faydalanmasını istiyoruz. Bu çalışmanın hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Personelimize de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.