11:20 - iki Kangal Yavrusu Dünyaya Geldi
11:27 - Karasu, ““Devletin malı iktidarın şahsi mülkü değildir”
10:14 - STSO’dan Ödül Töreni
08:44 - Çayır, emlakçıların sorunlarını gündeme taşıdı
23:15 - “İLÇELER KALKINMALI, SİVAS ŞAHA KALKMALI”
17:37 - Kaya, “Bir tek öğrencimiz kalsa da o okulda Cumhuriyet’in ışığı sönmeyecek”
11:15 - Zafer Partisi’nden “Çözüm Süreci” Konferansı
01:50 - “Sivas Tarihine Notlar”
Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen kitap okuma etkinlikleri devam ediyor.
İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde her hafta dijital platformda sosyal medya üzerinden Sivas İçin Kitap Vakti etkinliği sürüyor.
Sosyal medya üzerinden kitap okuyan öğrenciler kitap okuma anlarını Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasına paylaşarak etkinliğe katıldıklarını gösteriyorlar.
Sivas İl Milli Eğitim müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İl Milli Eğitim müdürlüğünün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sivas İçin Kitap Vakti sloganı ile çıktığımız bu yolculukta bu hafta da binlerce öğrencimize, velimize öğretmenimize ulaştık; yeni kitap dostları kazandık. Okumak Sultan Şehre çok yakışıyor. Sivas İçin Kitap Vakti devam edecek.” ifadelerine yer verdi.