14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
19:05 - Başkan Çetinkaya, “Sivas’ı karış karış geziyoruz”
19:00 - 2 Temmuz Sivas Olayları’nın 33. Yıl Dönümü
15:57 - Vekil Toy, 2 Temmuz Olayları dolayısıyla TBMM’de söz aldı
13:05 - Yeniçubuk’ta, Yıldızların Altında Unutulmaz Bir Sinema Gecesi Yaşandı
Koronavirüs nedeniyle emlakçılık da dijitalleşti
Pandemi nedeniyle emlakçılık sektörünün de kabuk değiştirdiğini ifade eden Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) Başkanı Kerim Çayır; “Müşterilerin evlerindeyken danışmanların daire içerisinde sunumlar yapması, tapu dairelerine gidilmeden web tapu uygulamasından tapu işlemlerinin yapılabilmesi gibi uygulamalarla dijitalin hayatımıza girmesi bizlerin de bakış açısını değiştirdi” dedi.
Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) Başkanı Kerim Çayır; pandemi süreciyle beraber emlak sektöründe teknolojik alt yapı ve dijital değişimin önünün açıldığını söyledi.
Video, drone veya 360 derece sanal turlar ile gayrimenkul çekimleri gerçekleştirilerek yatırım yapmak isteyenlere sunulduğunu söyleyen Başkan Çayır, “Müşterilerin evlerindeyken danışmanların daire içerisinde sunumlar yapması, tapu dairelerine gidilmeden web tapu uygulamasından tapu işlemlerinin yapılabilmesi gibi uygulamalarla dijitalin hayatımıza girmesi bizlerin de bakış açısını değiştirdi” dedi.
Koronavirüs salgını nedeniyle geniş balkonlu ve bahçeli dairelere ilginin arttığını kaydeden Çayır, “Eskiden şehir merkezinde yüksek rezidanslar, mega projeler tercih edilirken artık şehrin dışında, daha küçük ölçekli projeler isteniyor. Yeşil alan, yürüyüş yolları her zaman sorulurdu ama artık bunların önemi daha çok arttı. Müstakil bahçeli evlere kaçış var” şeklinde konuştu.