09:29 - Sivas Ticaret Borsası’nın Hizmet Kalitesi TOBB Akreditasyonu ile Tescillendi
23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
Yiyecek maddeleri yapanlar ve satanlar esnaf odası başkanı Mehmet Akgül, Esnaf mutlu değilken bizim de huzurumuz yok. Çünkü ‘’ Esnafın derdi bizim derdimiz.” dedi.
Ülkemiz genelinde ve ilimizde yaşanan pandemi sürecinde, il hıfzıssıhha kurul kararları doğrultusunda tedbirler çerçevesinde zor süreçten geçen esnafın biraz nefes alması gerektiğine inanıyorum. Her esnaf aynı şartlarda değil, bizim esnafımız küçük esnaf. Üyelerimizi ziyaret ettiğimde dertlerini dinleyip bir çözüm için koştururken son günlerde denetimdeki cezalardan şikayetçiler. Kurumlarımızdan isteğim şu; ’’Yapılan denetlemelerde görevli arkadaşların esnafımıza karşı biraz daha müsamahalı olması ‘’,eğer bu zor zamanlarda bir de ceza yükünü yüklersek esnafımızı zora sokmuş oluruz. Ben inanıyorum ki, her işin bir kolayı ve çözümü vardır, onun için zorlaştıran değil kolaylaştıran olmamız gerekiyor. Hem de bu sıkıntılı süreçte.
Başkan Akgül, son olarak, birbirimize en çok sahip çıkmamız gereken bu zamanlarda, lütfen toplumun bel kemiği olan esnafımızı yormayalım. Bir ve beraber olduğumuzda çözemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur, yeter ki derdimiz toplumun huzurunu tesis etmek olsun diyerek konuşmasını sonlandırdı