14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
19:05 - Başkan Çetinkaya, “Sivas’ı karış karış geziyoruz”
19:00 - 2 Temmuz Sivas Olayları’nın 33. Yıl Dönümü
15:57 - Vekil Toy, 2 Temmuz Olayları dolayısıyla TBMM’de söz aldı
13:05 - Yeniçubuk’ta, Yıldızların Altında Unutulmaz Bir Sinema Gecesi Yaşandı
Yiyecek maddeleri yapanlar ve satanlar esnaf odası başkanı Mehmet Akgül, Esnaf mutlu değilken bizim de huzurumuz yok. Çünkü ‘’ Esnafın derdi bizim derdimiz.” dedi.
Ülkemiz genelinde ve ilimizde yaşanan pandemi sürecinde, il hıfzıssıhha kurul kararları doğrultusunda tedbirler çerçevesinde zor süreçten geçen esnafın biraz nefes alması gerektiğine inanıyorum. Her esnaf aynı şartlarda değil, bizim esnafımız küçük esnaf. Üyelerimizi ziyaret ettiğimde dertlerini dinleyip bir çözüm için koştururken son günlerde denetimdeki cezalardan şikayetçiler. Kurumlarımızdan isteğim şu; ’’Yapılan denetlemelerde görevli arkadaşların esnafımıza karşı biraz daha müsamahalı olması ‘’,eğer bu zor zamanlarda bir de ceza yükünü yüklersek esnafımızı zora sokmuş oluruz. Ben inanıyorum ki, her işin bir kolayı ve çözümü vardır, onun için zorlaştıran değil kolaylaştıran olmamız gerekiyor. Hem de bu sıkıntılı süreçte.
Başkan Akgül, son olarak, birbirimize en çok sahip çıkmamız gereken bu zamanlarda, lütfen toplumun bel kemiği olan esnafımızı yormayalım. Bir ve beraber olduğumuzda çözemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur, yeter ki derdimiz toplumun huzurunu tesis etmek olsun diyerek konuşmasını sonlandırdı